top of page
Keresés
  • Szerző képeKrisztina Váradi

Unicorn Gundam Statue

Amennyiben anime rajongó vagy, bizonyára nem kell bemutatni neked a Gundam című sorozatot, amely talán az egyik legismertebb mind közül. Ha pedig ez így van, akkor Tokió egyik városrészébe, Odaiba-ba látogatva fel fogod ismerni a Unicorn Gundam Statue-t is, amely egy életnagyságú robotszobor, amely az említett sorozat egyik karakterét kelti életre.


A szobor 2017-ben készült, miután lecserélték elődjét. A közel 20 méter magas robot teljesen méretarányos a sorozat szereplőjével, így igazi kuriózum az anime imádók számára. Azonban akkor is érdemes ide ellátogatnod, ha te magad nem lelkesedsz az animékért, mert a szobor látványa már önmagában érdekes.


Arról nem is beszélve, hogy a Unicorn Gundam Statue nem egy hagyományos szobor, hiszen különleges showműsorral is készül a látogatók számára. Alaphelyzetben unikornisként láthatjuk, azonban bizonyos időközönként – a sorozatbeli karakternek megfelelően – átalakul pusztítóvá. Ez azt jelenti, hogy a szarva szétnyílik, valamint az arca, a dereka és a térde is átalakul, valamint színesen világít.4 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page