top of page
Keresés
  • Szerző képeKrisztina Váradi

A thai gasztronómiai turizmus jelentősége Thaiföldön

Thaiföld nemcsak egzotikus látnivalóival, szigeteivel és a bangkoki éjszakával várja az odalátogatókat, hanem felejthetetlen kulináris élményekkel is, nem véletlen, hogy sok turista fő célja a kiutazáskor a thai konyha autentikus megismerése. Nézzük meg, hol érdemes kóstolni!

Utcai árusok Hátizsákos turistaként, aki az színes-illatos thai ételekre kíváncsi bizony nem szükséges a legelőkelőbb éttermekbe beülni, sőt, az utcai ételárusoknál sokkal hamarabb megismerkedhetünk a hagyományos thai konyhával. Ezeknek előnye, hogy nincsenek túlárazva, így kedvezően, finom, ízes ételekre számíthatunk.


Hotel, étterem

Szinte minden szervezett thai út fél vagy teljes ellátással foglalható, ha hotelben szállunk meg, ezekben az esetekben több nyugati étellel is találkozhatunk, ha thai ételeket is kóstolnánk, akkor válasszunk étlapról! Az biztos, hogy a legjobb étteremben és az utcai árusoknál is friss alapanyagokból készülő fogásokkal várnak minket, aminek az összetevői legtöbbször a reggeli piacról származnak.0 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page